Hulpvragen

Voor wie?

Voor iedere jongere of volwassene die verder wil komen, wil ontwikkelen en er voor open staat om op een eerlijke manier naar zichzelf te kijken.
Ervaringsgerichte coaching en therapie is op veel terreinen inzetbaar. Soms zit je vast in een bepaald patroon, iets wat voor jou heel normaal is en wat je wellicht niet eens door hebt. Je ervaart stress, relaties lopen niet, je bent jezelf niet helemaal. Kortom het stroomt niet lekker… je bent uit je flow.

Hulpvragen kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • ik heb stress
  • ik voel me overbelast of heb burn-out verschijnselen
  • ik voel me vaak angstig of gespannen of boos/woedend
  • ik heb last van negatieve gedachten of negatieve ervaringen
  • ik heb lichamelijke stressklachten, waarvan ik niet goed weet hoe het komt
  • ik heb het gevoel ‘niet op mijn plek te zijn’ of ‘niet lekker in mijn vel te zitten’
  • ik vind het moeilijk om grenzen aan te geven of rekening te houden met grenzen van anderen
  • ik heb moeite met contacten leggen of het onderhouden/aangaan van relaties
  • ik loop vast in situaties op mijn werk
  • ik heb al hulpverlening achter de rug, maar ik kom (op dit moment) niet verder met praten.

Coaching of therapie

Ik biedt zowel ervaringsgerichte coaching als therapie met behulp van paarden, mijn hond Flow, creativiteit en outdoor activiteiten. Als je bewust stappen vooruit wilt zetten in je persoonlijke ontwikkeling en benieuwd bent naar het ervaringsgericht werken, dan is coaching iets voor jou. Met therapie werk ik meer probleemoplossend en gaan we aan de slag met jouw hulpvraag. Therapie wordt in veel gevallen (gedeeltelijk) vergoed door je aanvullende ziektekostenverzekering.

“Ik heb inzicht gekregen in mijn gedrag, waardoor ik een nieuwe richting kon bepalen voor mijn leven.”

Ben je er klaar voor?

Als je enthousiast bent geworden, neem dan gerust contact met me op. Tijdens een intake kijken we samen welke vorm bij jou past. In zie ernaar uit om met de paarden, mijn hond Flow of door middel van creatieve en actieve werkvormen met je aan de slag te gaan!

Verwijzers

Graag werk ik samen met collega’s. Ik heb ervaring in het samenwerken met andere disciplines en ben voorstander van het versterken van elkaars kracht. Vanuit verschillende invalshoeken kijken naar en samenwerken rondom een situatie, levert voor betreffende persoon/personen vaak veel op. Neem dus gerust contact op om te zien waarin we elkaar aan kunnen vullen.

Voor werkgevers: Uw medewerker coach ik graag in zijn/haar loopbaan. Geen lang traject, maar to the point, afgestemd op de situatie van uw medewerker, rondom thema’s als personal coaching, zelfmanagement, zelfkennis en zelfontwikkeling. Het zorgt ervoor dat mensen op een essentieel niveau met zichzelf en elkaar in gesprek komen, om hierdoor uiteindelijk beter op het werk, in het team of op de afdeling te kunnen functioneren.

Wil je meer weten?

Leuk dat je mijn website bezoekt, de eerste stap is gezet ;). Mocht je meer willen weten, neem gerust even contact met me op.