Leven vanuit je hart

Even voorstellen

Ik ben Maartje. Samen met mijn dochtertjes en Flow woon ik in Middelburg. Na jaren in diverse takken van de zorg te hebben gewerkt heb ik in 2016 de stap gezet en ben voor mezelf begonnen met Flow Coaching Zeeland. Mijn ervaring in de hulpverlening en interesse in persoonlijke ontwikkeling kan ik nu combineren met mijn passie voor dieren, natuur, sport en creativiteit.

Mijn visie

Door bepaalde omstandigheden of ervaringen kunnen er blokkades ontstaan, waardoor je niet meer lekker ‘stroomt’. Deze blokkades zijn bijvoorbeeld irreële angst, belemmerende gedachten, onzekerheid, etc.
Door te leren om je hier niet door te laten leiden, maar vanuit liefde en vertrouwen naar je hart te luisteren, kom je tot de essentie van wie je bedoeld bent om te zijn. Om van de natuur te leren is een bijzondere ervaring.
Ik sta oordeelloos naast je, oprecht en professioneel. En biedt je de mogelijkheid en ruimte om jezelf open te stellen en je eigen kracht te ontdekken.

”Ik ervaar vertrouwen in je oprechtheid en professionaliteit. Ik durf me open te stellen, je geeft ruimte en het voelt zonder oordeel.”

Mijn ervaring

Inmiddels heb ik 17 jaar ervaring in het werken binnen de hulpverlening. In 2006 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Maatschappelijk werk en dienstverlening. Daarvoor een daarna heb ik veel ervaring met diverse doelgroepen opgedaan. Ik heb bij verschillende (zorg)instellingen gewerkt, oa als bedrijfsmaatschappelijk werker, arbeidsbegeleider op een zorgboerderij en langere tijd als welzijnsadviseur bij een welzijnsorganisatie. Na de geboorte van mijn jongste dochter heb ik de tijd genomen om de opleiding tot Equine Assisted Coach te volgen aan opleidingscentrum Keulseweg. Na deze opleiding succesvol te hebben afgerond en ingeschreven te zijn bij KREAC | Kwaliteitsregister voor de equine assisted coach, ben ik Flow Coaching Zeeland gestart wat me al veel mooie ervaringen tussen, onder andere, mens en dier heeft opgeleverd!

“Ik voelde me heel veilig en open omdat de coach me alle ruimte gaf om mezelf te ontdekken en om mijn eigen wijsheid naar boven te brengen.”

Op de hoogte blijven?

Volg Flow Coaching Zeeland op Facebook of bekijk mijn persoonlijke LinkedIn profiel.

Opleidingen:

- HBO maatschappelijk werk en dienstverlening (oa creatieve therapie)
- Equine assisted coaching
- Dog assisted therapie
- Outdoorcoaching
- Natural horsemanship

Ingeschreven bij:

- Nederlandse Federatie Gezondheidszorg
- KREAC
- Registerplein