PGB Individuele begeleiding

PGB Individuele begeleiding

Heb je moeite met het zelfstandig je leven op orde houden en heb je hierbij extra ondersteuning nodig?

Naast ervaringsgerichte coaching en therapie geef ik ook individuele begeleiding. Hierbij ondersteun ik je vooral bij het weer zoveel mogelijk op orde krijgen en houden van je dagelijks leven. Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van je sociale vaardigheden of het aanbrengen van structuur in je leven. We plannen vaste afspraken in en kijken wat er op dat moment nodig is om regie te kunnen nemen over je eigen leven.
Je ontdekt op welke zaken je invloed hebt en hoe je deze invloed effectief kunt uitoefenen. Ook leer je welke zaken je juist beter los kunt laten en/of hulp bij kunt vragen. Ik begeleid je in dit proces door middel van gesprekken en van ervaringsgerichte oefeningen.

Dichtbij de natuur

De locatie van Flow Coaching Zeeland is gevestigd op: manege de Meiwerf in Gapinge. De individuele begeleiding vindt zowel binnen als buiten plaats. De binnenruimte is een sfeervol ingerichte ruimte waar we rustig kunnen praten. Buiten worden we omgeven door natuur en weiland. De locatie ligt aan de rand van het Veerse bos, waar je heerlijk kunt wandelen en tot rust kunt komen. Hou je van dieren? Op de buitenlocatie zijn ook paarden, honden en schapen aanwezig. De gezonde buitenlucht helpt je om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen; je zet daardoor soms stappen die je minder snel zet als je binnen dezelfde muren blijft denken en praten. Ook helpt de natuur om te reguleren en te ontspannen. Wil je toch liever op een specifieke andere locatie afspreken? Of wil je dat ik meega naar een bepaalde afspraak? Dat kan ook.

Indicatie 

Heb je een indicatie met PGB voor individuele begeleiding vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) of vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en wil je weten wat Flow Coaching Zeeland voor je kan betekenen? Neem gerust contact met me op. We kunnen dan samen kijken naar de mogelijkheden.

Samenwerking

Ik werk regelmatig samen met andere zorgaanbieders, zodat we samen tot een zeer krachtig aanbod voor de client kunnen komen. De samenwerking wordt als prettig ervaren, omdat leren door ervaren gecombineerd met gesprekken in de natuur vaak een goede aanvulling blijkt op het aanbod van de andere zorgaanbieder.

De gesprekken bij Flow Coaching Zeeland vinden in een ontspannen sfeer zowel binnen als in de buitenlucht (natuur) plaats.

“Iemand die nooit een fout heeft gemaakt, heeft nooit iets nieuws geprobeerd.”
– Albert Einstein –